S ohľadom na toto všetko, zlēm® v noci nastavuje náš systém tak, aby maximalizoval metabolické výhody Mitoburn a optimalizáciu hmotnosti.

Čo je Mitoburn?

Mitoburn, známy aj pod názvom L Beta Aminobutyric Acid, je látka produkovaná vašimi kostrovými svalmi pri fyzickej aktivite. Jeho hladiny v tele sú riadené mitochondriálnymi enzýmami, ktoré sa najčastejšie vyskytujú v pečeni a obličkách.

Musíme si uvedomiť, že metabolický syndróm je globálnym problémom, ktorý neustále rastie. Nedávne výskumy identifikovali niekoľko faktorov, ktoré tukové bunky a svalové bunky vylučujú a ktoré sú spojené so sedavým životným štýlom, nadmerným tukom v oblasti brucha a poruchami metabolizmu cukrov a tukov.

Štúdie Mitoburn

Výskum Mitoburnu je skutočne fascinujúci. Štúdie ukázali, že Mitoburn môže poskytnúť ochranu pred obezitou spôsobenou diétou. To dosahuje konverziou bieleho tukového tkaniva na takzvaný „béžový“ alebo „hnedý“ tuk v modeloch na zvieratách. Tento proces stimuluje oxidáciu mastných kyselín a zvyšuje citlivosť na inzulín.

Zaujímavé je aj to, že hladiny Mitoburnu sa v tele zvyšujú ako reakcia na cvičenie. Takto Mitoburn pôsobí ako myokín vyvolaný kontrakciou, ktorý zvyšuje energetický výdaj a prispieva k ochrane pred metabolickými poruchami súvisiacimi s cvičením.

Výhody Mitoburn

Velovita Zlēm: Chudnite počas noci - Zaspávajte rýchlejšie

Velovita Zlēm: Chudnite počas noci – Zaspávajte rýchlejšie

Zhnednutie tukového tkaniva môže tiež zlepšiť profily lipidov v plazme a hladiny glukózy v krvi, čím sa znížia hladiny triglyceridov a cholesterolu. Rozsiahla kohortová štúdia so skupinou viac ako 2 000 ľudí ukázala nepriamy vzťah medzi hladinami Mitoburnu v plazme a koncentráciou glukózy, inzulínu, triglyceridov a celkového cholesterolu v krvi.

Ďalšou benefitom je pomalšie zhoršovanie stavu kostí a svalov, ktoré nastáva, ak ich pravidelne nevyužívame. Tento efekt je dosahovaný hlavne aktivačným pôsobením na mitochondrie, ktoré sú hlavným zdrojom energie pre naše bunky a tvoria až polovicu suchej hmotnosti nášho tela.

Keďže zlēm® pripravuje naše telo na ďalší deň a v kombinácii s vyváženým cvičením a zdravou stravou posilňuje účinky na optimalizáciu telesnej hmotnosti. Mitoburn sa sústredí na zlepšenie ketózy a pomáha regulovať metabolický systém počas spánku.

Mitoburn je ideálny pre športovcov, ktorí chcú z maximálne využiť svoje tréningy, občasne aktívne osoby, ktoré chcú obohatiť svoj jedálniček a cvičebný plán, a pre tých, ktorí hľadajú zdravé spôsoby, ako dosiahnuť štíhlejšiu a fit postavu.

Velovita Zlēm – Zaspávajte rýchlejšie
Prírodné zloženie navrhnuté tak, aby vám pomohlo rýchlejšie zaspať. Spáľte uložené telesné tuky počas nočnej obnovy.

5/5 - (1 vote)

Zdieľať s ostatnými

Leave A Comment